Kompetence, slušnost a odpovědnost

Hradec Králové

Kompetence, slušnost a odpovědnost

Právě nyní začíná nové rozpočtové období Evropské unie. Projekty umíme. Už jsme to ukázali. Jsme připraveni získat velký objem dotačních titulů na významné městské projekty. Víme, co chceme a jaké opravy takzvaně hoří. Máme jasné priority: zasadíme s o realizaci oprav Gayerových a Vrbenského kasáren, Severních teras a Žižkových sadů. Budeme vážně zvažovat a připravovat další projekty zkvalitňujících život v Hradci Králové, v městě, kde se nejlépe žije.

Víme, že řada návštěvníků si svůj obrázek o Hradci Králové udělá z Velkého náměstí. Proto máme v programu rekonstrukci Velkého náměstí hrazenou z městského rozpočtu.

Naším cílem je také pokračovat v regeneraci Benešovy třídy. Hradec Králové musí být atraktivní z pohledu budoucích i stávajících investorů. To nám pomůže udržet zaměstnanost našich občanů.

Sháníme podporu lidí, kterým Hradec není lhostejný. Kteří ocení, když se politika bude dělat slušně a odpovědně.

PaedDr. Jindřich Vedlich, Ph.D.