Hornické město s perspektivou

Nové Sedlo

Hornické město s perspektivou

200letá hornická tradice a na ní navázaný těžký průmysl vždy nabízely mnoho pracovních příležitostí. S poklesem těžby se z města stalo upadající místo s vysokou nezaměstnaností a poznamenaným životním prostředím.

Starosta Martin Loukota (TOP 09), nominovaný Svazem měst a obcí ČR na titul Starosta 2010 - 2014, dokázal mnohé změnit: Několik projektů na podporu v nezaměstnanosti, projekt na spolupráci s Agenturou pro sociální začleňování, spolupráce s Agenturou pro sociální začleňování a těsná a úspěšná spolupráce s krajským ředitelstvím Úřadu práce, rekonstrukce mnoha městských budov, komunikací, sportovního areálu, základní školy nebo městského sídliště. Tím ale plány na rozvoj města nekončí.

TOP 09 podporuje starostu, který se snaží stmelit zastupitelstvo města, chce zlepšit často pochmurnou náladu občanů, bojuje proti udavačství a pomlouvání a usiluje o lepší komunikaci občanů s radnicí. Starostu, který usiluje o důvěru občanů v celé vedení Nového Sedla - města s velkým potenciálem a možnostmi.