Rozjetá velkorypadla nic nezastaví

Ústecký kraj

Rozjetá velkorypadla nic nezastaví

To poslední, co Ústecký kraj v dnešní době skutečně potřebuje, je rozšiřování těžby hnědého uhlí. Proto je TOP 09 zásadně proti jakékoli změně těžebních limitů. Devastovat krajinu a likvidovat obce je ospravedlnitelné jedině ve chvíli, kdy je vážně ohrožena energetická bezpečnost naší země. Ztrátovou těžbu uhlí a uměle podporovanou zaměstnanost by nakonec zaplatili ti, kterým by rypadla nenávratně zničila okolí - obyčejní lidé, podnikatelé a živnostníci.

Michal Kučera, poslanec PS ČR, TOP 09 Ústecký kraj

Připojte se k petici Další drancování ústeckého kraje? Už z nás vytěžili dost!

1 příspěvek
24.2.2015 15:53:30
Petr Herman

Kde je odkaz na nějaký podpis petice. Rád bych poslal dalším lidem, třeba se vám to podaří