Další krok k větší transparentnosti

Židlochovice

Další krok k větší transparentnosti

Chceme usilovat o větší transparentnost, průhlednost a otevřenost radnice. První kroky jsme učinili již nyní. Od ledna 2015 budou usnesení zastupitelstva zveřejňována na internetu. Doposud byly a jsou na webu města čili elektronické úřední desce zveřejňovány pouze zápisy z jednání zastupitelstva. V Židlochovickém zpravodaji se také objevovali vybraná usnesení z jednání radních.

Tento stav jsme se rozhodli vylepšit. Vzhledem k tomu, že rada je orgánem, který velmi výrazně ovlivňuje vývoj města, je zcela jistě na místě, aby byla zveřejňována všechna usnesení, která rada města přijme. Občan tak od ledna tohoto roku najde pod příslušným odkazem v chronologickém sledu publikované úplné usnesení ve formě pdf dokumentů.